Ihan mieletöntä! Ensimmäinen kevätsade ropisee ikkunoihin. Asfaltin märkä tuoksu todistaa ettei kesään mene kauan! JEEE! Aurinko pilkistelee vielä vähän pilvien rakosista. Kyllä se on, kevät! Minä irtisanoin asuntoni. Nyt sitten odotellaan miten asiat alkavat järjestyä. Minä olen valmis seikkailuihin! Tekisi mieli lähteä ulkomaille ihan hirmuisen paljon...tai voihan niitä seikkailuja olla kotimaassakin. Mutta jotain uusia tuulia saisi puhallella, ja pian! Joskus minusta on ihan hurjan kivaa tehdä pieniä extreme-juttuja päivän piristykseksi, mutta ne ei ole mitään jos niitä ei tehdä kaverin kanssa. Lapsena oli hurjan jännää tehdä pieniä kiellettyjä juttuja;kiipeillä katoilla, soitella ihmisten ovikelloja ja juosta karkuun tai karata kotoa.Kerran mummolassa kiusasimme serkkuni kanssa enoa. Toinen meistä meni katolle ja toinen houkutteli enon katsomaan jotakin keksittyä eläintä. Enon ollessa oikeassa paikassa, katolla oleva kaatoi 10 litraa kylmää vettä enon niskaan. Se oli kyllä hauskaa! Vaikka ei uskallettu mennä takaisin mummolaan kun myöhään illalla. Ehkä enää ei tällä iällä enää voi harrastaa ihan samoissa mitoissa noita pieniä jännittäviä juttuja, mutta aina voi jotain pientä jäynää keksiä. Ja eikös aprillipäiväkin ole ihan ovella ;) Varokaahan vain! 

Koulu saisi minun puolestani jo loppua. En saanut tälle loppu keväälle kun itsenäisesti suoritettavia kursseja. Eli istu kotona yksin ja lue. Tylsyyksien tylsyys! Mutta kai sitä pitää olla tyytyväinen kuitenkin, että saa opiskella sitä mikä kiinnostaa. Viime keväänä olisin ollut niin onnellinen jos olisin saanut olla jo näissä saappaissa. Eiköhän ne kirjat tule luettua!

Ai niin tänään oli kaupassa venäläinen pikku tyttö ja sillä oli tosi hienot lenkkarit...niissä oli pienet pyörät alla ja niillä pystyi ikäänkuin luistelemaan :) vähän siistiä! Minäkin haluun!