Tänään on sitten vietetty uuden vuoden toista päivää! Mietin lupaanko mitään itselleni uuden vuoden kunniaksi, mutta päätin olla lupaamatta kun yleensä tulee paha mieli kun ei pystykään pitämään lupauksiaan. Mutta tein pari yritystä, eli asioita mitä yritän parantaa parhaalla mahdollisella tavalla:   

1. Yritän olla nukkumatta päivä unia ellei niille ole pätevää syytä.( Tämä aihe on ollut minulle hyvin ongelmallinen ja tullut huonoksi tavaksi...tosin päivät kuluvat mukavan sutjakkaasti)

2. Ei kolmea lusikallista sokeria kahviin. (Pelottaa jo nyt mitä hammaslääkäri sanoo...)

3. Yritän harjoitella parkkeeraamaan auton. (Pieni salainen häpeäni mitä en autokoulussakaan oppinut ja jota välttelen parhaani mukaan. Kanssamatkustajat ovat joskus huomauttaneet asiasta ja tunteneet myötähäpeää).

Ja sitten on paljon asioita, mitä odotan: Uusi ja viimeinen Harry Potter ilmestyy tietääkseni kesällä, kesä tulee viiden kuukauden päästä, kesällä paistaa aurinko, Gilmore Girls jatkuu televisiosta tammikuussa, ulkomaan matka (vielä vähän epätodennäköinen), oma tietokone, työpaikka tai lottovoitto, paljon kivoja hetkiä ja yllätyksiä ystävien kanssa, perheenjäsenen toipuminen onnettomuudesta (edes vähän), ei yhtään hylättyä tenttiarvosanaa...

Minulle kerran eräs ystäväni kertoi että on hyvä kirjoittaa ylös mitä toivoo. Hän itse oli kirjoittanut nuorena poikana mitä haluaisi tehdä tai kokeilla elämänsä aikana ja löysi paperin vuosien jälkeen. Hän kertoi monien asioista tapahtuneen ja mitkä eivät olleet tapahtuneet eivät olleet enää mitenkään tärkeitä tai merkittäviä. Aika ihana ajatus! Ehkä meillä on edes pikkuriikkisen vaikutusvaltaa mitä meille elämässä tapahtuu! Ainakin toivottavasti!

Ihanaa uutta vuotta kaikille ja muistakaa toivoa paljon!